Hundepasser profil

Malin, Våler i Solør, 2436

Malin er 35 år og har vært medlem siden 2013.
Hun trives med hunder i alle størrelser.

Om Malin

Jeg er ei jente som bor sammen med min samboer, Rhodesian Ridgebacken Eira og Chani og JRT tispa Luna, på et småbruk i Våler i Solør. Hedmark. Jeg jobber for dyrebeskyttelsen, så jeg har alltid et antall katter eller en og annen hund her. For øyeblikket er det 6 stk, og jeg har også hund for dem innimellom. Ellers har jeg også tre hester og to geiter her. pluss noen smådyr.

Jeg har jobbet på et lite hundepensjonat i ti år (somre) hvor jeg hadde ansvaret, så jeg har erfaring på dette her. Der hadde vi opptil 14 hunder på en gang.
På småbruket her har jeg tre hundegårder som hundene kan stå i, ett med hundehus og ett med tilgang til låven. Ellers vil hundene få sove inne i huset, enten løse eller i bur, ettersom hva de er vant med.
Hundene vil gå sammen, om de går overens og bli foret sånn som eier vil. Ha gjerne med egen mat, siden jeg mener det ikke er sunt å skifte for sånn uten videre.

Jeg er godt vant med omtrent alt av hunder, store, små, vanskelig og snille.

Treningsfasiliteter

Hele tomta på ca 20 mål er inngjerdet sånn at hundene kan løpe fritt. Det er også skog rett utenfor med masse skogsveier, sånn at det blir en del turer i den

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Malin! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementære k...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.