Hundepasser profil

Giulia, Oslo, 0554

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 måned.
Giulia er 33 år og har vært medlem siden 2015.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Giulia hente hunden din.

Om Giulia

Jeg er ei 34 år gammel italiensk jente som flyttet her i Oslo for å få jobb og utdanning. Da jeg flyttet for to måneder siden måtte min kjære hund bli værende hjemme hos kjæresten min i Italia. Nå savner jeg veldig en tur med min søt venn og selskap fra en hund. Jeg er langt over gjennomsnittet glad i dyr (katt min kom med meg i den nye opplevelse) og elsker å gå turer.

Hunderase og størrelse spiller ingen rolle for min del, jeg er glad i alle hunder og dyrene :-)

Som hundeeier kan du stole på at din hund vil få lange turer med mye lek, kos og morsomt.

Jeg kan tilby pass i hverdager (jeg er fri nesten hver morningen etter kl. 9 og til kl. 15). Jeg kan passe på hunder i ettermidagger og kvelder i ny og ne (men jeg får ikke lov å ha hunder hos meg). Jeg bor på Hovseter så det er veldig lett med henting og levering (men jeg har ikke bil). Det er ikke noe problem å hente hunden din med t-banen.

Jeg vil gjerne passe din hund! :-)

Tur pris per time 100,- (hvis det blir hverdag vi kan arrangerer et uke eller måned pris og dere skal ikke betale for å hente hunden)

Treningsfasiliteter

Jeg bor i Vulksn, et området med mye grønn og store gågater. Jeg kan ikke si mye om steder fordi jeg bor her bare siden to måneder men det kan være spennende å oppdage nye tinger sammen med din hund.