Hundepasser profil

Christoffer, Tønsberg, 3112

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 5 måneder.
Christoffer er 21 år og har vært medlem siden 2017.
Han trives med hunder i alle størrelser.

Om Christoffer

Hei! Mitt navn er Christoffer Langvand, jeg er en 19 år gammel gutt som er vandt med og være rundt mange type hunder i alle mulige størrelser. Jeg har hatt erfaring med og passe alt fra terriere og store hunder, har også hatt en Australsk terrier i 12 år som har fått 3 røde og 2 grønne sløyfer fra hunde utsilling.

Har stor interesse for hunder og syntes det er stas og møte på hvilken som helst type hund.

Jeg gjør det slik at jeg gjerne vil møte hund og eier først for en prat der hvor vi blir enige om pris og hva som måtte passe for deg og hunden. Jeg er egentlig ikke så opptatt av pris og syntes det er koselig med en hund på besøk ettersom jeg ikke har hund lenger og savner dette.

Jeg kan bidra med stell og gå turer etter hvor mye du måtte ønske. Har kommet en fin hundepark på Eik, som er 7 minutter unna der jeg bor, jeg er også glad i og gå i naturen, ta bilder og har også en stor takterasse hjemme hos meg som hunden kan gå fritt på.

Bidrar gjerne med stell av pels, gå turer og lar ikke hunden være igjen her hjemme alene uten samtykke fra deg.

Er arbeidsøker for tiden og ser etter noe nytt å jobbe med, så jeg er ofte tilgjengelig til og passe din hund.

Mvh Christoffer Langvand

Treningsfasiliteter

Går gjerne tur med hunden flere ganger om dagen. Har stor takterasse med utsikt utover St Olavsgate 300 meter unna farmandstredet. Hjelper gjerne hunden din med miljøtrening og kan ta den med i hundepark og turområder rundt i Tønsberg.