Hundepasser profil

Ane Waet, Oslo, 0445

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Ane Waet er 22 år og har vært medlem siden 2016.
Hun trives med hunder i liten og mellomstor størrelse.
For din bekvemmelighet kan Ane Waet hente hunden din.

Om Ane Waet

Hei!

Jeg er en 20 år gammel jente som nylig flyttet til Oslo fra Lillehammer. Hjemme i Lillehammer har jeg en Carin Terrier på 7 år, så jeg er godt vant med hunder. Familien min har tidligere også passet på en Yorkshire terrier et halvt år, da jeg var 10-11 år gammel, og jeg er godt kjent med hvilket ansvar og hva det kreves for at hunden skal ha det godt.

Jeg har vært hundepasser for små og store hunder tidligere over lengre perioder, og trives godt med det. Elsker alle dyr, ikke bare hunder, eier selv en hest som for øyeblikket er helfôrhest for min lillesøster.

Studerer Økonomi og administrasjon på HiOA og har en ganske fleksibel hverdag. Har for øyeblikket ingen annen deltidsjobb, så er tilgjengelig ofte slik at jeg kan passe hunden hele dagen og gi den masse kos og oppmerksomhet, eller gå turer med den. Jeg kan også bade og stelle pelsen til hunden om ønskelig, da dette er noe jeg er godt vant med. Jeg vil tilrettelegge slik at det blir en best mulig løsning for deg og din hund.

Ikke nøl med å ta kontakt, jeg gleder meg til å bli kjent med hunden din og deg!

Vennlig hilsen Ane

Treningsfasiliteter

Jeg kan reise rundt i Oslo og gå kortere eller lengre turer med hunden, eller gå tur i området her jeg bor. Benytter meg gjerne av parker og lignende hvor det er triveligere for både meg og hunden å gå.

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Ane Waet! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementær...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.