Hundepasser profil

Heidi, Oslo, 0562

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 2 uker.
Heidi er 36 år og har vært medlem siden 2013.
Hun trives med hunder i alle størrelser.

Om Heidi

Hei!

Jeg heter Heidi og bor i Oslo. Hunder har alltid vært en viktig del av livet mitt, og jeg vokste opp med flatcoated retriever, collie og pointere i huset.

Fra 2008 til 2011 jobbet jeg som hundelufter for Dog Walking i Oslo. Jeg passet også ofte hunder for eiere hvis de skulle bort en eller flere dager. Jeg har dessuten erfaring som hundepasser fra Wagville Doggie Day Care, som er en "hundebarnehage" i Los Angeles.

Jeg har erfaring med mange forskjellige hunderaser, og passer gjerne alt fra bittesmå til store hunder. Hunder i pensjon hos meg får rikelig med kos, hygge og mosjon. Jeg vil også etterstrebe å behandle hunden på lik måte som den blir behandlet hjemme, og vil derfor f.eks. gjerne vite om dere har visse rutiner/regler som det er viktig å følge, eller om hunden f.eks. er vant til å få ligge i sofaen. Det skal være trygt og hyggelig for hunder å være i pensjon hos meg!

Dagspris: 350 kr.
Pris for halv dag/noen timer: 200 kr.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon.
Jeg ser frem til å høre fra deg!


(Viktig: jeg har fulltidsjobb og vel så det, så jeg må dessverre ofte si nei til pass. Men spør meg gjerne uansett - når jeg har mulighet passer jeg gjerne noen kvelder, helger eller ferier i ny og ne!)

Treningsfasiliteter

Jeg bor i en hyggelig bygård rett ved Botanisk hage. I den fine, felles bakgården er det mulig for hunder å løpe fritt og leke, men jeg tar naturligvis også hunden med på ihvertfall én lang tur hver dag (minimum 45 minutter), samt morgen- og kveldstur, og eventuelt flere turer ved behov. Her i området er det mange fine turmuligheter, både i parker, i rolige nabolag og langs Akerselven. Jeg drar også gjerne opp til Maridalen e.l. for skogstur, hvis ønskelig.

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Heidi! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementære k...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.