Søk etter hundepassere

Søk etter hundepassere

Hva leter du etter? Du kan søke på postnummer, sted eller navn til hundepasserne.

Fant 367 hundepassere

Se profil

Malin Våler i Solør, 2436

Ikke rangert enda34 years, Kvinne | Medlem siden jan 21, 2013
Jeg er ei jente som bor sammen med min samboer, Rhodesian Ridgebacken Eira og Chani og JRT tispa Luna, på et småbruk i Våler i Solør. Hedmark. Jeg jobber for dyrebeskyttelsen, så jeg har alltid et antall katter eller en og annen hund her. For øyeblikket er det 6 stk, og jeg har også hund for dem innimellom. Ellers har jeg også tre hester og to geiter her. pluss noen smådyr.

Jeg har jobbet på et lite hundepensjonat i ti år (somre) hvor jeg hadde ansvaret, så jeg har erfaring på dette her. Der hadde vi opptil 14 hunder på en gang.
På småbruket her har jeg tre hundegårder som hundene kan stå i, ett med hundehus og ett med tilgang til låven. Ellers vil hundene få sove inne i huset, enten løse eller i bur, ettersom hva de er vant med.
Hundene vil gå sammen, om de går overens og bli foret sånn som eier vil. Ha gjerne med egen mat, siden jeg mener det ikke er sunt å skifte for sånn uten videre.

Jeg er godt vant med omtrent alt av hunder, store, små, vanskelig og snille.
Se profil

Gry Heggedal, 1389

Ikke rangert enda30 years, Kvinne | Medlem siden sep 6, 2016
30 år gammel jente , samboer med min kjæreste i vårt hus i Heggedal. Vi er begge utrolig glad i hunder , og har ved flere anledninger passet hunder da vi bodde i Oslo (to i blokken, en chihuahua/pomeranian-miks og en border collie. Gikk frivillige turer og hadde de på overnatting, alltid hver for seg). Her i Heggedal har vi en søt liten hund vi passer når vi vil etter eget ønske (eller eiers ønske) både turer og overnatting . Har også en nydelig Berner Sennen i nærmeste familien samt at jeg vokste opp med Engelsk Setter i mine yngre dager. Ønsker selv hund en dag vi også, men frem til det skjer ønsker vi bli kjent med andres søte hunder , både ved å ta de på tur og ha de på overnatting hvor man blir kjent med hunden på en helt
spesiell og fin måte :)

Har du noen spm om pass , send gjerne detaljert info om din hund med bilde(gjerne fler) til mailadr: gry_j88@hotmail.com. Ønsker helst fra Asker eller Heggedal :)
Se profil

Sunniva Godvik, 5179

5
18 years, Kvinne | Medlem siden jul 8, 2014
Hei! Jeg er en jente på 16 år som har hatt 2 hunder i løpet av mitt liv. Jeg er veldig glad i hunder og gå på tur. Hvis dere velger meg tilbyr jeg lange turer og masse omsorg og stell for hunden. Og at hunden kommer til og ha det veldig fint! Ellers er vi i familien veldig glad i dyr, og har hatt flere. Ellers er jeg tålmodig, og ansvarsfull. Og vil absolutt ta kjempe godt vare på din hund! Vi har en katt her hjemme, som er vant med hund så det er bra om din hund kan bo med katt.
Se profil

Dennis Hagan, 1481

5
27 years, Mann | Medlem siden mar 14, 2015
Jeg. Er født i 91
Har cerebral parese
Er glad i hunder
Jobber fire timer om dagen
ellers er jeg stort sett hjemme
hadde hund i 10 år når jeg bodde hjemme, en irsk setter
tar godt vare på hunden deres
Se profil

Karin Oslo, 0489

Ikke rangert enda24 years, Kvinne | Medlem siden jul 15, 2018
Se profil

Gro Sellebakk, 1655

Ikke rangert enda33 years, Kvinne | Medlem siden nov 13, 2018
Hei
Jeg er utdannet instruktør gjennom Oslo hundeskole, samt at jeg har kortere kurs innen fysio/massasje/trening av hund og kurs innen en rekke hundesporter. Har selv 7 hunder - en jaktcocker, en blanding og 5 Alaska huskyer. Ønsker å hjelpe andre med å lufte/gå tur med hundene på dagtid. Kan også ha hunder hjemme her, dersom de går godt overens med andre hunder. Trener lydighet og trekking med egne hunder, samt en er under utdanning for å bli skolehund/ terapihund.

Er glad i å ta bilder av hundene - se gjerne vår profil på instagram @team_pelsterapi
Se profil

Iris Møller Bergen, 5008

Ikke rangert enda27 years, Kvinne | Medlem siden jan 20, 2015
Jeg har vokst opp med en generell dyreelsker som mor, og har alltid hatt dyr hjemme. Både katt, fisker og fugler. Min familie har aldri kunnet hatt hund selv, fordi det har ikke vært forsvarlig i forhold til deres jobbsituasjon. Familien til min tidligere kjæreste gjennom 5 år hadde derimot 3 hunder, noe jeg satte ekstremt pris på. Jeg har fortsatt kontakt med de den dag i dag, og min familie fungerer på en måte som et lite avlastningshjem, der vi passer en av hundene for en helg, eller over en lengre periode.
Her i Bergen har jeg også passet et par hunder i forbindelse med kjentfolk som skulle reise bort en periode, og ikke kunne ta med hunden.
Jeg er veldig glad i alle dyr, men har en forkjærlighet for hunder og ønsker mer enn gjerne å hjelpe noen som hundepasser. Jeg er deltidsstudent, men har mye fritid (skole 12.00-16.00), helt fri hver fredag og har fri i helgene hvis overnatting er aktuelt. Ellers er det gjerne aktuelt med turgåing, både lang og kort.
Jeg blir kjempeglad hvis du gir meg sjansen til å få passe på din kjære bestevenn!
Se profil

Marie STATHELLE, 3961

Ikke rangert enda39 years, Kvinne | Medlem siden nov 8, 2013
VI ØNSKER NYE OG GAMLE HUNDEVENNER VELKOMMNE I 2019!
VI GLEDRE OSS TIL Å SE DERE!!

Vi passer hunden deres i vårt eget hjem der den vil bli inkludert i familielivet. Vi er en familie på 6, husmor er hjemmeværende. Hunden må være glad i barn, ikke vise agressiv adferd, være snill med pus og være stueren.

Vi har ikke hund selv.

Utgangspunktet for at vi startet med hundepass var at vi vurderte å skaffe oss vår egen hund. Vi ønsket å bli bedre kjent med hva det vil si å ha ansvar for en hund, og samtidig kunne gjøre ett erfaringsbasert valg av rase som vi mener passer best for hele vår familie.

Vi har passet hunder i 6 år nå og det har blitt en stor suksess både for hund, eier og for vår hundeglade familie.
Det blir nesten litt tomt og trist her hjemme dersom vi ikke har en hundevenn hos oss.
Vi har kost oss så mye med andres hunder at vi så langt har lagt eget kjøp av hund på vent. Vi trives veldig godt med denne løsningen for vår familie.

Vi kan passe din hund på dagtid mens du er på jobb, over lengrer.

Vi har vært heldige å få lov til å bli kjent med blant andre disse rasene:
Golden Retriver, Kinesisk nakenhund, Gordon Setter, Jack Russel, Pomerian, Goldendoodle og Malteser, Bicon Frisee, Havanies, Labrador, Dax, Drever, Huskey Malmute,CavalierKing Spaniel, Griffon, og vi får stadig nye venner!!

Hundeeier må selv stå for hundemat og utstyr.
Det er ikke langt til veterinær dersom det skulle bli nødvendig under oppholdet. Vi bor nær E18.

Kom gjerne å hils på oss dersom du vurderer å la oss få passe din / dine hund(er). Uten forpliktelser. Trygghet og tillit for alle parter at viktig for oss.

Dersom du ønsker raskt kontakt med meg er det best om du kontakter meg på mobil: 95 14 21 27
Vi kan skaffe referanser.

Vi tar 200kr pr. påbegynte dag.

Vi gleder oss til å høre fra deg og din trofaste venn.
Se profil

Siri Oslo, 0751

Ikke rangert enda26 years, Kvinne | Medlem siden aug 23, 2016
Jeg er en jente på 24 år som er veldig glad i å drive med hundesport og veldig interessert i hundeatferd. Jeg har gått en del hundekurs med egen hund: lydighet, gjeting, triks, besøkshundkurs (røde kors), feltsøk, smeller osv. Jeg jobber som lærervikar og har derfor fleksibel arbeidstid og ikke for lange dager der jeg har mulighet til å passe hund eller jobbe som hundelufter.

Jeg er opptatt av at hunden jeg passer går fint sammen med egen hund så begge hundene har det best mulig! Det er en border collie han hund på 3 år. Jeg har passet en del forskjellig hunder og har lært om rasekunnskap på forskjellig kurs jeg har gått på, i tillegg til at jeg har erfaring med flere hunderaser.
Se profil

Elina Kråkerøy , 1673

1
16 years, Kvinne | Medlem siden aug 17, 2016
Hei, jeg er en 16 år gammel jente som er veldig glad i hunder og ønsker å passe hunden din.

Sider

Registrer deg nå og kontakt våre medlemmer

Finn dyktige hundepassere 
i ditt område 
Bli hundeeier medlem
Bli en hundepasser, tjen penger og få mange hundevenner
Bli hundepasser her
Eller logg inn